Praktijkkenmerken

Praktijkkenmerken

Wij leveren reguliere huisartsenzorg (NHG geacrrediteerd)

In de praktijk zijn praktijkondersteuners aanwezig. Zij zijn verantwoordelijk voor de zorg van chronische patiënten (POH),  en de behandeling en begeleiding van mensen met psychische en psychosociale klachten (POH-GGZ).

De praktijk is een opleidingspraktijk voor artsen, praktijkondersteuners, poh-GGZ en doktersassistenten.

De praktijk is een erkend vaccinatiecentrum en aangesloten bij het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering).

Wij maken deel uit van het GEZ (Gestructureerde Eerstelijns Zorg) Braazo (zie Braazo.nl). Hierin werken we samen met de andere disciplines in onze gemeente om de kwaliteit van zorg, met name rondom chronische ziekten, te verhogen.

Tevens zijn we gecertificeerd voor het doen van longfunctieonderzoek en is huisarts Van Mierlo sinds 2016 opgeleid om echo's van de buik te verrichten.

In de praktijk wordt meegewerkt aan wetenschappelijk onderzoek.

Elke week is er op maandagavond een avondspreekuur, die gehouden wordt door dokter Van Mierlo, dokter Rodewijk en de POH-GGZ, samen met een assistente. Het avondspreekuur is van 18.00 tot 20.00 uur. Als u een afspraak heeft voor dit spreekuur dient u aan te bellen zodat de assistente de deur kan openen.